Kontakt

FLORA SPORT d.o.o.

Zbiljska cesta 2, 1215 Medvode
Slovenija
 
Telefon pisarna Flora d.o.o. Medvode
Elektronska pošta podjetja FLORASPORT d.o.o.
FLORA SPORT

 
Bonitetna ocena CompanyWall

Igrala EIBE

 

Nemški proizvajalec Eibe nudi široko paleto izredno kvalitetnih otroških igral, ki so razvrščena po tematskih skupinah. Te se razlikujejo po namenu, tematikah, barvah, primernosti za določene starostne skupine otrok, ekonomičnosti in materialih. Narejena so tako, da spodbujajo otroke k igranju in gibanju na prostem. Vsa igrala Eibe imajo certifikat in so primerna za javna otroška igrišča (vrtci, šole, igrišča v parkih,…).

Igrišča z otroškimi igrali Eibe navdihujejo, zabavajo in izobražujejo, hkrati pa spodbujajo fizični in družbeni razvoj pri mladih. Naša igrišča nudijo idealno okolje za zabavo in hkrati za učenje. Edinstvene ideje in inovativni koncepti so merilo za igrala Eibe.

Snovalci igral Eibe so veliko časa posvetili tudi varnosti otrok pri igranju in razvili koncepte v skladu z zahtevnostjo varnostnega standarda EN 1176. Poleg tega so narejena po najsodobnejših proizvodnih procesih, ki igralno opremo delajo še bolj robustno in zanesljivo.

Otroška igrala Eibe so narejena v okolju prijaznem proizvodnem procesu iz ekološko trajnostnih materialov. Večina igral je v največji meri narejena iz naravnega lesa iglavcev, macesna, robinije ali evkaliptusta, ki nudijo dobro zaščito pred vremenskimi vplivi.