Zunanja otroška igrala

 

Pomemben del otroškega razvoja je igra


Je nova dogodivščina, ki jo naše podjetje ponuja za rast in zabavo otrok. Naj bo zanimiva, polna dogodivščin in hkrati tudi varna. Otrok v svojem razvoju potrebuje fizične, emocionalne, socialne in psiho – motorične spodbude, kar vse strokovnjaki Sarba upoštevajo pri razvoju igral.


Karakteristike linije 'Classic' so natančen dizajn in nenehno raziskovanje stila, oblik in barv, kar vse skupaj ustvarja idealno okolje za otroke, prežeto s fantazijo in mitologijo. Linija 'Space' pa predstavlja prihodnost in inovacijo.

 

Največ pozornosti poleg zmanjševanja potrebe po vzdrževanju namenimo varnosti, zato je vsako igralo opremljeno s certifikati oziroma standardi.

Za vsako igrišče izdelamo načrt z vsemi igrali, tlorisom in posameznimi igralnimi sklopi, kot tudi varovalno podlago. Vsa javna otroška igrišča in igrišča vrtcev ter šol morajo biti opremljena z igrali z ustreznimi certifikati, kot tudi z varovalno podlago pod njimi. V podjetju FLORA SPORT smo razvili lastno blagovno znamko gumene varovalne podlage Gumaflor (preberi več).

 

 
Za igrala veljajo projektne cene in dobavni roki!
 
toboganiGugalniceIgrala na vzmet
Otroške igralne hiške in kolibeOtroški vrtiljakiOtroški vlakci - igrala
Plezala in spretnostna igrala Učna in spretnostna igralaPeskovniki za otroke
Kombinirana igralaŽičnica za otroško igriščeOtroške klopi in mizice


Več o proizvajalcu Sarba (KLIK).


KONTAKT

Vpišite ime in priimek!Vpišite elektronsko pošto!Neveljavna elektronska pošta!
Pošiljamo sporočilo...prosimo počakajte.
Sporočilo uspešno poslano.
Napaka pri pošiljanju sporočila!
Poiskusi ponovno