VAROVALNE IN ŠPORTNE PODLAGE

Podjetje se že nekaj let ukvarja s polaganjem varnostnih gumenih športnih podlag švicarskega podjetja CONICA, poleg tega pa vseskozi razvija tudi lastne kvalitetne varovalne podlage znamke GUMAFLOR (prilagajamo se tudi potrebam posamičnih strank). Gumene varovalne podlage so lahko v naliti obliki ali v obliki gumenih plošč, gumi tlakovcev.

 

Varovalne podlage so ena od najvarnejših podlag, uporabne so v vsakem vremenu, imajo ugodno ekonomsko razmerje med ceno in uporabnostjo, je izredno odporna na obrabo, vremenske razmere in vandalizem, je nezahtevna za vzdrževanje, je izredno vodopropustna, je odporna proti drsenju, razjedam, vdrtinam in ognju in je ekološko sprejemljiva.


Varovalna podlaga gumaflorVAROVALNE GUMENE PODLAGE


Varovalna oz. športna podlaga GUMAFLOR je lahko v naliti obliki oz. v obliki gumenih plošč in gumi tlakovcev. Primerna je za prav vse notranje in zunanje terene, tako za polaganje na asfaltno, betonsko kot tudi peščeno podlago.
(preberi več)Športne podlage ConicaŠPORTNE GUMENE PODLAGE

V naši ponudbi imamo različne sisteme športnih podlag Conica za zunanje in notranje atletske steze, različne dvoranske športe, vsestranske podlage za dvoranske in zunanje športe ter otroška igrišča.
(preberi več)


Akrilne športne podlageAKRILNE ŠPORTNE PODLAGE

Akrilne športne podlage priznanega francoskega proizvajalca Courtsol so namenjene tako za zunanja kot notranja športna igrišča (za tenis, košarko, odbojko, rokomet, badminton, ...), kot tudi za rolanje, hitrostno rolanje, inline hokej, kotalkanje in hitrostno kolesarjenje.
(preberi več)

Travnata športna podlaga za nogomet, hokej na travi, tenis, golf,...ZUNANJE TRAVNATE ŠPORTNE PODLAGE

V ponudbi imamo širok izbor kvalitetnih umetnih trav in travne ruše za športna igrišča. Različni sistemi travne podlage so prilagojeni za posamezne športe – nogomet, tenis, golf, hokej na travi in ameriški nogomet, kot tudi za različne potrebe – vse od rekreativne do profesionalne rabe. 
( preberi več) 

TEKAŠKE PODLAGE CONIPUR JP IN SPREHAJALNE STEZE CONIPAVE RA
URBANE IN PARKOVNE PODLAGE


Podlagi za tekaške steze CONIPUR JP in sprehajalne poti CONIPAVE RA sta alternativa za asfaltne in betonske podlage, ki se lahko uporabljata v vseh klimatskih razmerah. Sestavljeni sta iz mešanice kamenčkov, gumenega granulata in veziva.

(preberi več)


Gumene varovalne podlage za konjeGUMENE PODLAGE ZA KONJE

Gumena tla v naliti brezšivni obliki ali kot gumi tlakovci so nadvse primerna za konjske hleve, kopalnice za konje, sprehajalne steze za konje, saj združujejo številne lastnosti, ki so potrebne za čim boljše počutje konj in preprečevanje poškodb.
(preberi več)Zunanje gumene podlage - varovalne in športneZUNANJE ŠPORTNE IN VAROVALNE PODLAGE

Zunanje vodoprepustne varovalne in športne gumene podlage (tartan), s katerimi lahko opremimo otroška igrišča in zunanja športna igrišča. Primerne so za atletske steze, nogometna igrišča, košarkaška igrišča, rokometna igrešča, igrišča za tenis, otroška igrišča,...
(preberi več) 

Notranje športne in varovalne podlageNOTRANJE ŠPORTNE IN VAROVALNE PODLAGE


Dvoranske športne in varovalne podlage blagovnih znamk Conica in Gumaflor so primerne za otroška igrišča in notranja športna igrišča: atletske steze, nogometna igrišča, košarkaška igrišča, rokometna igrešča, igrišča za tenis, otroška igrišča,terase,...
(preberi več)  


          REFERENCE:

Varovalna podlaga - vzorecGolf Igrišče - vadbeni boksiGolf Igrišče - vadbeni boksi