Kontakt

FLORA SPORT d.o.o.

Zbiljska cesta 2, 1215 Medvode
Slovenija
 
Telefon pisarna Flora d.o.o. Medvode
Elektronska pošta podjetja FLORASPORT d.o.o.
FLORA SPORT

 
Bonitetna ocena CompanyWall

Zgodovina podjetja

Zgodovina podjetja FLORA SPORT d.o.o.


Podjetje FLORA SPORT d.o.o. smo ustanovili leta 2016 z namenom, da našim strankam ponudimo še kakovostnejše storitve in produkte. Izvira iz podjetja FLORA d.o.o., ki se že vse od svojih začetkov leta 1993 ukvarja  z vzgojo in distribucijo cvetja, cvetličarstvom, urejanjem zelenih površin, obžagovanjem drevja,... Kasneje se je podjetje FLORA d.o.o. začelo ukvarjati tudi z montažo in vzdrževanjem otroških igral ter urbane opreme za javne površine, izdelavo gumenih varovalnih in športnih podlag (Gumaflor, Conica). Z odcepitvijo je podjetje FLORA SPORT d.o.o. prevzelo reference podjetja FLORA d.o.o. tega področja do leta 2016.

 

Podjetje FLORA d.o.o. je leta 2006 sklenilo pogodbo s podjetjem Sarba S.p.A. iz Italije o zastopstvu za visokokakovostna in standardizirana otroška igrala za področje Slovenije. V tem letu je pridobilo tudi koncesijo za urejanje in vzdrževanje otroških igrišč v Mestni občini Kranj.

 

V desetih letih je podjetje s svojimi igrali, opremo za šport in trim steze, ter varovalnimi podlagami (brezšivne nalite podlage in gumene plošče) opremilo številna otroška igrišča – v vrtcih, šolah, na javnih površinah, podjetjih, društvih,…

 

V letu 2014 smo v Loškem Potoku smo za dom starejših občanov uredili prvi terapevtski park za potrebe oseb z demenco in alzheimerjevo boleznijo, začele pa so se tudi prve postavitve fitnesov na prostem.

 

V letu 2015 sledi nakup stroja za izdelavo atletskih stez in več-funkcionalnih športnih gumenih podlag (tartan), hkrati pa tudi začetek izdelave le teh (OŠ Riharda Jakopiča, atletska steza Trebnje, atletski stadion Ptuj, atletska steza v Radovljici).

 

V začetku leta 2016 odprtje novega podjetja FLORA SPORT d.o.o. in prenos dejavnosti na to podjetje.


 

Zunanja igrala