Varovalne podlage GUMAFLOR

VAROVALNE IN ŠPORTNE PODLAGE GUMAFLOR

 

V podjetju Flora Sport d.o.o. se že vrsto let ukvarjamo s polaganjem gumenih podlag, zato smo za potrebe otroških igrišč, športnih in rekreativnih površin razvili lastno blagovno znamko brezšivnih varovalnih podlag GUMAFLOR.

Varovalna oz. športna podlaga GAMAFLOR je lahko v naliti obliki (brezšivna) oz. v obliki gumenih plošč, gumi tlakovcev. Primerna je za prav vse notranje in zunanje terene, tako za polaganje na asfaltno, betonsko kot tudi peščeno podlago. Varovalne podlage GUMAFLOR so izjemno dobro vodoprepustne, tako da voda ob deževju hitro pronica skozi njo in se ne zadržuje na otroškem oz. športnem igrišču, površinah za rekreacijo. Gumaflor EPDM za notranje površine in na vrhu zaščitno plast, ki preprečuje vdor tekočine in umazanije v podlago.


Gumena podlaga GUMAFLOR EPDMGUMAFLOR EPDM
Varovalna podlaga GUMAFLOR EPDM je sestavljena iz izredno trpežne sintetične gume (EPDM - etilen propilen dien monomer) in lepila, ki veže gumene delce skupaj. Gumena podlaga EPDM je elastična in vodopropustna, kar omogoča širok spekter uporabe.
(preberi več)
Gumena podlaga GUMAFLOR PEPDMGUMAFLOR PEPDM
Varovalna podlaga GUMAFLOR PEPDM je sestavljena iz izredno trpežne sintetične gume (EPDM) in lepila, ki veže gumene delce skupaj. Med samo proizvodnjo gumenih delcev vanje vpihuje zrak, zaradi česar je guma bolj mehka, posledično pa je veliko mehkejša tudi gumena varovalna podlaga.
(preberi več)Gumena podlaga GUMAFLOR EPDM za notranje prostoreGUMAFLOR EPDM za notranje prostore
Gumena varovalna podlaga Gumaflor EPDM za notranje površine ima na vrhu prozorno zaščitno plast, ki zapolni prostor med gumenimi delci. To preprečuje vdor tekočine in umazanije v podlago, s tem pa je olajšano čiščenje površine.
(preberi več)
Gumeni liki 2DLiki iz gume (2D)
Brezšivna gumena varovalna podlaga ponuja neomejene likovne možnosti, saj lahko z granulati različnih barv na podlagi narišemo vse od osnovnih geometrijskih oblik, črk in številk, do posebnih slik, igralne podlage, vzorcev ter znakov (živali, rastline, ristanc, prometni znaki,…).
(preberi več)


Gumene 3D formeGumene 3D forme in igrala
Gumena varovalna podlaga oz. gumeni granulat omogoča, da oblikujemo tridimenzionalne hribčke, valove, stožce, grbine,… in igrala-živali v različnih barvih kombinacijah. S tem dobi gumena podlaga novo dimenzijo in tako tudi novo funkcijo pri razvoju otrokovih gibalnih sposobnosti.
(preberi več)


Travna varovalna gumena podlaga EcoplayTravne gumene plošče EcoSmart

Travne gumene plošče EcoSmart je okolju prijazna izbira za travno preprogo, ki se lahko uporablja na otroških igriščih, v parkih, na rekreacijskih površinah (športnih parkih), še posebej pa je primerna za zatravljenje pobočij, saj hkrati zadržuje rušo pred drsenjem in preprečuje zdrs med hojo.
(preberi več)

Gumene plošče in tlakovciGUMENE PLOŠČE IN TLAKOVCI

Gumene plošče se uporablja kot varnostno podlago za otroška igrišča, športne podlage (pod fitnes napravami zunaj in v dvoranah), tlakovanje dvorišč, parkirišč, poti in teras, kot tudi v konjušnicah. 
(preberi več)


Varovalna podlaga GUMAFLOR - gumene ploščeVarovalna podlaga GUMAFLOR - 3DVarovalna podlaga GUMAFLOR - OŠ BesnicaVarovalna gumena podlaga GUMAFLOR - 3DVarovalna gumena podlaga GUMAFLOR - vrtecVarnostna podlaga GUMAFLOR - zunanji fitnes, Študentsko naselje, MariborVarovalna podlaga GUMAFLOR - soseska Bistra, DomžaleVarovalna podlaga GUMAFLOR - soseska Bistra, DomžaleVarovalna podlaga GUMAFLOR - vrtec Zarja, CeljeVarovalna podlaga GUMAFLOR - Flora, MedvodeVarovalna podlaga GUMAFLOR - nalitaVarovalna podlaga GUMAFLOR - otroško igriščeVarovalna podlaga GUMAFLOR - Šmarna goraVarovalna podlaga GUMAFLOR - Blejska DobravaGumena podlaga GUMAFLOR - vzorček