ŽIČNICE


Žičnice za otroška igrišča so manjše in predvsem varnejše izvedenke žičnic (zipline) za spuščanje z dreves, vrhov, stolpov,...
Ena stran žičnice (ali obe) je dvignjena in ko se otrok usede na krožniček se s pomočjo sile težnosti po žičnici (nizko nad površjem) zapelje na drugo stran. Otroško igralo - žičnice proizvajalca Sarba so izredno varne in kvalitetne.
Več o proizvajalcu Sarba (KLIK).

Otroško igralo žičnica na hribčku - F/7130

OTROŠKO IGRALO ŽIČNICA NA HRIBČKU - F/7130

Otroško kombinirano igralo ŽIČNICA NA HRIBČKU je na eni strani nameščeno na dvignjenem hribčku. Na tem mestu se otrok vsede na krožniček, ki visi na jeklenici, po kateri se zapelje na drugo stran.

Igralo spada v tematsko skupino TEENAGERS (najstniki).
Na varnostnem območju igrala priporočamo namestitev varovalne gumene podlage znamke GUMAFLOR.

Otroško igralo žičnica s klančino - F/7130.R98

OTROŠKO IGRALO ŽIČNICA S KLANČINO - F/7130.R98

Otroško kombinirano igralo ŽIČNICA S KLANČINO je na eni strani nameščeno na dvignjeni klančini. Na tem mestu se otrok vsede na krožniček, ki visi na jeklenici, po kateri se zapelje na drugo stran.

Igralo spada v tematsko skupino TEENAGERS (najstniki).
Na varnostnem območju igrala priporočamo namestitev varovalne gumene podlage znamke GUMAFLOR.

Otroško igralo žičnica s klančino Asteroid - SC/516

OTROŠKO IGRALO ŽIČNICA S KLANČINO ASTEROID - SC/516

Otroško kombinirano igralo ŽIČNICA S KLANČINO ASTEROID je na eni strani nameščeno na dvignjeni klančini. Na tem mestu se otrok vsede na krožniček, ki visi na jeklenici, po kateri se zapelje na drugo stran.

Igralo spada v tematsko skupino SPACE CITY (vesoljsko mesto).
Pri višini padca višji od 100 cm je pod igralom potrebno zagotoviti varnostno podlago. V podjetju Flora imamo v ponudbi kvalitetne varovalne gumene podlage znamke GUMAFLOR.