ZUNANJE ŠPORTNE PODLAGE


FLORA SPORT je podjetje, specializirano za izdelavo zunanjih športnih podlag in opremo za športna igrišča, kot tudi za zaris črt. Ob tem ponujamo tudi vzdrževanje, posodobitev,  obnovo (rekonstrukcijo) in preplastitev (retoping) obstoječih športnih igrišč, atletskih stez, tekaških prog in metališč, kot tudi nogometnih igrišč z umetno travo ter travno rušo.


V naši ponudbi najdete kvalitetne športne gumene in akrilne podlage za prekrivanje novih ali obstoječih asfaltnih oz. betonskih igrišč priznanih svetovnih proizvajalcev za atletske steze in tekaške proge, teniška igrišča, nogometna igrišča, igrišča za hokej na travi, večnamenska športna igrišča (košarka, tenis, mali nogomet, odbojko, rokomet, badminton, rolanje, kotalkanje, inline hokej,…), ...   


Gumene športne podlage - atletska stezaZUNANJE GUMENE ŠPORTNE PODLAGE

Sistemi športnih gumenih podlag (tartan) so namenjeni za zunanje in notranje atletske steze, različne dvoranske športe, vsestranske podlage za dvoranske in zunanje športe ter otroška igrišča.
(preberi več)


 

Akrilna športna podlaga za zunanje igriščeZUNANJE AKRILNE ŠPORTNE PODLAGE

Akrilne športne podlage priznanega francoskega proizvajalca Courtsol so namenjene tako za zunanja kot notranja športna igrišča (za tenis, košarko, odbojko, rokomet, badminton, ...), kot tudi za rolanje, hitrostno rolanje, inline hokej, kotalkanje in hitrostno kolesarjenje.
(preberi več)


Zunanje travnate športne podlage - nogometno igriščeZUNANJE TRAVNATE ŠPORTNE PODLAGE

V ponudbi imamo širok izbor kvalitetnih umetnih trav in travne ruše za športna igrišča. Različni sistemi travne podlage so prilagojeni za posamezne športe – nogomet, tenis, golf, hokej na travi in ameriški nogomet, kot tudi za različne potrebe – vse od rekreativne do profesionalne rabe. 
(preberi več)