GUMAFLOR EPDM

Brezšivna varovalna podlaga GUMAFLOR EPDM je sestavljena iz izredno trpežne sintetične gume (EPDM - etilen propilen dien monomer) in lepila, ki veže gumene delce skupaj. Glavni sestavini, etilen in propilen, sta pridobljeni iz nafte in zemeljskega plina. Gumena podlaga EPDM je elastična, brezšivna (brez spojev) in vodopropustna, kar omogoča širok spekter uporabe.

 

Na voljo je v 17-ih različnih barvah in kombinacijah teh barv (preberi več).

 

GUMAFLOR EPDM se uporablja kot varovalna podlaga na otroških igriščih osnovnih šol, vrtcev, javnih parkov, kakor tudi v parkih za starejše občane, fitnesih na prostem, parkih za ulično vadbo (Street Workout), športnih igriščih,... Gumena varnostna podlaga GUMAFLOR obvaruje otroke in ostale uporabnike pred poškodbami ob morebitnih padcih, hkrati pa je vodopropustna in se na njej ne zadržuje voda.

 

Podlaga za ublažitev udarcev GUMAFLOR EPDM ima certifikat SIST EN 1177:2008 (preberi več).
Evropska standarda EN 1167 in EN 1177 določata pogoje za izdelavo ter montažo otroških igral in varovalnih podlag pod igrali. V standardu 1177 je navedeno, da je potrebno za varno igro otrok namestiti blažilne podlage kot je gumena varovalna podlaga GUMAFLOR.

REFERENCE: Otroško igrišče OŠ LedinaOtroško igrišče Valpereri v Rovinju, Turistično naselje Girandella v RabcuVrtec Sapramiška v LjubljaniŠmartinski park v LjubljaniOtroško igrišče OŠ Mavčiče,... (več)


fitnes na prostemograjeno otroško igriščeigrišče z ristancomterasaotroško igrišče vrtcaotroško igrišče ob stanovanjskem kompleksuorodja za razgibavanjeotroško igriščesprehajalna steza za konjedom starejših občanov