ZUNANJE VAROVALNE GUMENE PODLAGE


Varovalne podlage GUMAFLOR EPDM in GUMAFLOR PEPDM so namenjene za podlago na zunanjih igriščih osnovnih šol, vrtcev, javnih parkov, v parkih za starejše občane, fitnesih na prostem, parkih za ulično vadbo (Street Workout), športnih igriščih,... Gumena varnostna podlaga GUMAFLOR obvaruje otroke in ostale uporabnike pred poškodbami ob morebitnih padcih, hkrati pa je vodopropustna in se na njej ne zadržuje voda.

 

Varovalna oz. športna podlaga GAMAFLOR je lahko v naliti obliki oz. v obliki gumenih plošč, gumi tlakovcev. Primerna je za prav vse notranje in zunanje terene, tako za polaganje na asfaltno, betonsko kot tudi peščeno podlago.

Gumena podlaga GUMAFLOR EPDMGUMAFLOR EPDM
Varovalna podlaga GUMAFLOR EPDM je sestavljena iz izredno trpežne sintetične gume (EPDM - etilen propilen dien monomer) in lepila, ki veže gumene delce skupaj. Gumena podlaga EPDM je elastična in vodopropustna, kar omogoča širok spekter uporabe.
(preberi več)Gumena podlaga GUMAFLOR PEPDMGUMAFLOR PEPDM
Varovalna podlaga GUMAFLOR PEPDM je sestavljena iz izredno trpežne sintetične gume (EPDM) in lepila, ki veže gumene delce skupaj. Med samo proizvodnjo gumenih delcev vanje vpihuje zrak, zaradi česar je guma bolj mehka, posledično pa je veliko mehkejša tudi gumena varovalna podlaga.
(preberi več)

 

Podlage za ublažitev udarcev (varovalne podlage) GUMAFLOR imajo certifikat SIST EN 1177:2008,

ob tem pa je bil na podlagi testiranj narejen tudi seznam kritičnih višin padca (KVP) glede na debelino podlage (certifikat in priloga v galeriji).

Evropska standarda EN 1167 in 1177 namreč določata pogoje za izdelavo ter montažo otroških igral in varovalnih podlag pod igrali. V standardu 1177 je navedeno, da je potrebno za varno igro otrok namestiti blažilne podlage kot je gumena varovalna podlaga GUMAFLOR.


Certifikat SIST EN 1177:2008 za gumeno varovalno podlago GumaflorKritična višina padca za varnostne podlage Gumaflor