Kontakt

FLORA SPORT d.o.o.

Zbiljska cesta 2, 1215 Medvode
Slovenija
 
Telefon pisarna Flora d.o.o. Medvode
Elektronska pošta podjetja FLORASPORT d.o.o.
FLORA SPORT

 
Bonitetna ocena CompanyWall

SENIOR OPREMA


Reference za ureditve terapevtskih vrtov in terapevtskih parkov, ki so namenjeni starejšim ljudem za ohranjanje psiho-fizičnih sposobnosti oz. za rehabilitacijo oseb, ki so utrpele telesne poškodbe:

Senior park, Dom starejših Poljčane
Senior park v domu starejših Poljčane

 V domu za starejše občane Dom dr. Jožeta Potrča Poljčane smo postavili orodja in pripomočke za ohranjanje psiho-fizičnih sposobnosti ter rehabilitacijo oseb iz Sarbinega programa SENIOR PARK. Na poti in pod orodji smo vgradili sprehajalno podlago CONIPAVE RA .
(← več slik)Dom Tisje - ureditev vrta za starejše - Senior park
Senior park v Domu Tisje, Litija

Postavitev orodij in pripomočkov za ohranjanje psiho-fizičnih sposobnosti in rehabilitacijo oseb iz Sarbinega programa SENIOR PARK, otroških igral, zasaditev, vgradnja sprehajalne podlage conipave RA in gumene podlage.
(← več slik)Senior park in terapevtski vrt - Dom starejših občanov Ljutomer
Terapevtski vrt in Senior park, DSO Ljutomer

Postavitev terapevtskega vrta in seniror parka v Domu starejših občanov Ljutomer, ki sta namenjena sproščenemu načine vadbe v zunanjem okolju, kot tudi starejšim ljudem za ohranjanje psiho-fizičnih sposobnosti oz. za rehabilitacijo. 
(← več slik)Terapevtski vrt pri Domu starejših občanov v Loškem potoku
Terapevtski vrt, Loški Potok

Terapevtski vrt (tudi Priamov vrt  - giardini di Priamo) v sklopu Doma starejših občanov v Loškem Potoku, ki je namenjen starejšim ljudem za ohranjanje psiho-fizičnih sposobnosti in za rehabilitacijo po poškodbah.
(← več slik)Ureditev sprehajališča za starejše občane - Dom Nine Pokorn v Žalcu
Dom Nine Pokorn Grmovje, Žalec

Ureditev sprehajališča z gumeno varovalno podlago Gumaflor v sklopu doma za starejše občane Dom Nine Pokorn  Grmovje pri Žalcu.
(← več slik)

Gumena podlaga Gumaflor pred Zavodom Svetega Martina v Srednji vasi v Bohinju


Zavod Sv. Martina, Srednja vas v Bohinju

 

Gumena varovalna podlaga Gumaflor EPDM z vzorcem (logotipom) pred domom za starejše občane Zavod Svetega Martina v Srednji vasi v Bohinju.

(← več slik)