Naprave za fitnes v vodi Aquaback

 

Inovativna fitnes orodja Aquaback za vadbo v vodi, katere namen je okrepitev mišic,  izboljšanje vzdržljivosti, povečanje fizične zmogljivosti in definiranje telesa. Program Aquaback je namenjen za vadbo v bazenih, tako v fitnesih, hotelih kot tudi zdraviliščih. Trening na fitnes orodjih v vodi ob glasbi je moderen, učinkovit in zabaven hkrati.

Z orodji nemškega proizvajalca Aquaback lahko hitro izboljšamo telesno vzdržljivost in pripravljenost. Vadba v vodi, ki vključuje deset vaj, je še posebej koristna za ljudi, ki potrebujejo rehabilitacijo oz. imajo težave s hrbtom.


Program vadbe v vodi Aquaback je sestavljen iz vaj na petih orodjih in petih vmesnih vaj, pri katerih se uporabljajo uteži. Na vsaki napravi obiskovalec vadi 3-krat po 60 sekund (začetki in konci so označeni s spremembo glasbe), nato pa zamenja napravo oz. nadaljuje z drugo vajo. Posledica vadbe na vseh desetih postajah, ki traja 45 minut, je razgibano celo telo in boljša kondicijska pripravljenost.Naprave so narejene iz visokokakovostnega nerjavečega jeklo (V4 A) in imajo certifikat  AISI 316L/DIN1.4404. Tehtajo med 35 in 50 kilogrami.


Aquaback – za noge

Fitnes naprava je zasnovana kot ležeče kolo, ki omogoča optimalni ergonomski položaj za hrbet med vadbo. Narejeno je tako, da se uporabnik  v vodo potopi do ramen. Naprava Aquaback kolo ima nastavljivo težavnost vadbe in je namenjeno za krepitev ter terapijo kolenskih ter stegenskih mišic.
Fitnes naprava Aquaback – za nogeFitnes naprava Aquaback – za noge


Aquaback - za trebuh

Fitnes naprava je zasnovana za krepitev trebušnih in hrbtnih mišic, nastavljiva pa je tako, da se uporabnik  v vodo potopi do ramen in vadi po različnih težavnostnih stopnjah.
Fitnes naprava Aquaback – za trebuhFitnes naprava Aquaback – za trebuh   


Aquapullpress - za prsni koš

Fitnes naprava je zasnovana za krepitev prsnih mišic, bicepsov, tricepsov, hrbtnih mišic in ramen. Težavnost vadbe je moč spreminjati glede na uporabnika.
Fitnes naprava Aquaback – za prsni košFitnes naprava Aquaback – za prsni koš   


Aquadip - za zgornji del hrbta

Fitnes naprava je namenjena za  krepitev hrbtnih mišic, tricepsov in prsnih mišic, težavnost vadbe pa je moč spreminjati.

Fitnes naprava Aquaback – za zgornji del hrbtaFitnes naprava Aquaback – za zgornji del hrbta 


Aquarotation - za spodnji del hrbta

Fitnes naprava je namenjena za krepitev trebušnih in spodnjih hrbtnih mišic, težavnost vadbe pa je moč spreminjati.

Fitnes naprava Aquaback – za spodnji del hrbtaFitnes naprava Aquaback – za spodnji del hrbta