Akrilne športne podlage Courtsol

 

Akrilne športne podlage priznanega francoskega proizvajalca Courtsol so namenjene tako za zunanja kot notranja športna igrišča (za tenis, košarko, odbojko, rokomet, badminton, ...), kot tudi za rolanje, hitrostno rolanje, inline hokej, kotalkanje in hitrostno kolesarjenje.

 

Visokokakovostne akrilne podlage Courtsol zadostijo še tako zahtevnim tehničnim specifikacijam in izpolnjujejo vse športne ter okoljske mednarodne standarde.  Osem različnih sistemov akrilne športne podlage Courtsol je razvito glede na potrebe športov in zahtevnost uporabe, njihove lastnosti pa so izredna odpornost na obrabo in vremenske razmere, ob tem pa nudijo odlične pogoje za igranje (npr. tenisa).

 

Akrilne podlage Courtsol so prilagojene zahtevam uporabnika, zato ponujajo vse od enostavnejših in cenejših sistemov Courtsol Standing do sistema akrilne podlage za profesionalne športnike Courtsol Pro Plus.

Akrilna športna podlaga Courtsol Standing - 3-slojni sistemCOURTSOL STANDING

Akrilna športna podlaga Courtsol Standing je 3-slojni sistem, namenjen za prekrivanje nove ali stare asfaltne oz. betonske površine notranjih ali zunanjih javnih in šolskih večnamenskih igrišč (košarka, tenis, mali nogomet,…).

(preberi več)Akrilna športna podlaga Courtsol Standing PlusCOURTSOL STANDING PLUS

4-slojna akrilna športna podlaga je namenjena za prekrivanje novega ali obstoječega asfaltnega oz. betonskega športnega igrišča (košarka, tenis, mali nogomet,…). 

(preberi več)
Akrilna športna podlaga Courtsol TournamentCOURTSOL TOURNAMENT

Akrilna športna podlaga Courtsol Standing je 5-slojni sistem za nova ali obstoječa teniška in večnamenska igrišča (za košarko, odbojko, rokomet, badminton, ...). 

(preberi več)
Akrilna športna podlaga Courtsol ProCOURTSOL PRO
8-slojna akrilna športna podlaga Courtsol Pro je namenjena za prekrivanje novih ali obstoječih asfaltnih oz. betonskih igrišč (večnamenska, teniška,…).
(preberi več)
Akrilna športna podlaga Courtsol Pro PlusCOURTSOL PRO PLUS
Akrilna športna podlaga Courtsol Pro Plus je narejena iz 9-ih slojev in je namenjena za prekrivanje novih ali obstoječih asfaltnih oz. betonskih igrišč (večnamenska, teniška,…). 
(preberi več)
Akrilna športna podlaga Courtsol ComfortCOURTSOL COMFORT
4-slojna akrilna podlaga Courtsol Comfort je namenjena za nova ali obstoječa večnamenska igrišča (za košarko, odbojko, rokomet, badminton, tenis, ...). 
(preberi več)
Akrilna športna podlaga Courtsol Comfort PlusCOURTSOL COMFORT PLUS
Akrilna športna podlaga Courtsol Comfort Plus je narejena iz 5-ih slojev in je razvita še posebej za zunanje športne dejavnosti na večnamenskih igriščih (za košarko, odbojko, rokomet, badminton, tenis, ...). 
(preberi več)Akrilna športna podlaga Courtsol Sport'IN Acry

COURTSOL SPORT'IN ACRY

5-slojna akrilna športna podlaga Courtsol Sport'IN Acry, katere osnova je spodnji sloj iz gumenega granulata, ki ga prekriva akrilni sloj, je namenjena posebej za NOTRANJA IGRIŠČA. 
(preberi več)
Akrilna športna podlaga za rolanje COURTSOL RACE TRAINING ROLLER

COURTSOL RACE TARINING ROLLER 

Courtsol Race Training Roller je 4-slojna akrilna športna podlaga za nove in obstoječe površine oz. proge za rolanje, kotalkanje, umetnostno rolanje, inline hokej,... 
(preberi več)

Akrilna športna podlaga za rolanje COURTSOL WORLDCHAMP ROLLER
COURTSOL WORLDCHAMP ROLLER

Courtsol Worldchamp Roller je 3-slojni akrilni sistem športne podlage za nove in obstoječe površine oz. proge za rolanje, kotalkanje, umetnostno rolanje, inline hokej,... 
(preberi več)
Akrilna športna podlaga Courtsol VELODROMCOURTSOL VELODROM
Akrilna športna podlaga Courtsol Velodrom je 4-slojni sistem, namenjen za nove in obstoječe kolesarske površine, predvsem za kolesarske tekmovalne proge - velodrome.
(preberi več)