TRAVNATE ŠPORTNE PODLAGE

Podjetje FLORA SPORT ima v ponudbi širok izbor kvalitetnih umetnih trav in travne ruše za športna igrišča. Različni sistemi travne podlage so prilagojeni za posamezne športe – nogomet, tenis, golf, hokej na travi in ameriški nogomet, kot tudi za različne potrebe – vse od rekreativne do profesionalne rabe.

Poleg dobave in vgradnje kvalitetnih sistemov umetne trave z ITF in FIFA certifikati ter travne ruše ponujamo tudi vzdrževanje ter obnovo že obstoječih igrišč ter stadionov.

 

 

Umetna trava za športna igriščaŠportna igrišča z umetno travo

Dobavljamo in vgrajujemo najbolj inovativne ter tehnološko napredne sintetične travne sisteme, ki jih proizvajajo priznani proizvajalci iz Evropa in Amerike. Najsodobnejši sistemi športne podlage iz umetne trave posnemajo strukturo naravne travne ruše, hkrati pa so izredno vzdržljivi, trpežni in imajo dolgo življenjsko dobo.

(preberi več)
 

 

Travna ruša za športna igriščaŠportna igrišča s travno rušo

Naravna travnata športna igrišča lahko zasejemo (setev trave) s semeni ali nanje položimo travno rušo. V naši ponudbi imamo travno rušo za potrebe športnih igrišč in vrtov priznanih proizvajalcev iz Slovenije in tujine.
(preberi več)Setev trave na športnih igriščihŠportna igrišča s posejano travo
Setev trave je optimalna na dobro utrjenih površinah, kjer je zemljina vodopropustna. Za setev se uporabljajo najbolj kvalitetna semena, ki jih enakomerno (strojno) zasejemo po vnaprej pripravljeni podlagi. Primerna je tako za nova športna igrišča za nogomet, golf, tenis, hokej na travi, ameriški nogomet,..., kot tudi za obnovo obstoječih igrišč.  

(preberi več)