Funkcionalni pod CONIFLOOR LPC

CONIFLOOR LPC je elastični pod za notranje prostore na osnovi poliuretana. Vgradnja dodatnega spodnjega gumenega sloja še dodatno zmanjšuje hrup pri uporabi in izboljša občutek udobja.

 

Sistem CONIFLOOR LPC se lahko uporablja na razstavnih prostorih, v pisarnah, bolnišnicah in menzah, kot tudi v vseh vrstah bivalnih prostorov. CONIFLOOR LPC je primeren tudi za uporabo v šolah in vrtcih, saj ima AgBB-certifikat za izdelke z nizkimi emisijami. Obstaja tudi ognjevarna različica LPC + fl, ki poleg visoke obstojnosti, udobja in varovanja zdravja ponuja maksimalno varnost.

 

CONIFLOOR LPC :

Na predhodno brušeno betonsko podlago, če ni popolnoma gladka je potrebno nanesti še vmesni sloj za zapiranje por, se nanese osnovni predpremaz (primer) in osnovni sloj na osnovi poliuretana. Na vrhu pride obarvan elastični poliuretanski lak (matiran) na vodni osnovi.

Skupna debelina sistema LPC: približno 2 - 3 mm

 

CONIFLOOR LPC +:

Uporaba dodatnega elastičnega (gumenega) sloja med osnovnim predpremazom in zgornjima slojema zagotavlja zelo elastičen učinek in večjo udobnost. Gumeni sloj še dodatno zmanjšuje hrup pri uporabi in doda še večji toplotni učinek. Obvezen nanos vmesnega polnilnega sloja za zapiranje por v gumeni mati.

Skupna debelina sistema LPC +: približno 4 - 6 mm

 

CONIFLOOR LPC + fl:

Narejen je na osnovi sistema CONIFLOOR LPC ali LPC +, ki ima negorljiv osnovni poliuretanski in  zgornji premaz.

Skupna debelina sistema LPC + fl: približno 4 - 6 mm