Funkcionalni pod CONIFLOOR UPD

CONIFLOOR UPD je izredno vzdržljiv elastični pod za notranje prostore na osnovi poliuretanske smole, ki ponuja veliko dekorativnih možnosti, saj je vrhnji sloj v več barvah. Vgradnja dodatnega spodnjega gumenega sloja še dodatno zmanjšuje hrup pri uporabi in izboljša občutek udobja.

 

CONIFLOOR UPD je idealna talna podlaga za vse vrste javnih objektov, kot so razstavni prostori, šole, bolnišnice, knjižnice in menze. Primeren je tudi za uporabo v šolah in vrtcih, saj ima AgBB-certifikat za izdelke z nizkimi emisijami.

Pomembna lastnost sistema UPD je možnost večbarvne podlage in integracija grafičnih elementov (logotipov, napisov,črt, vzorcev,…).

 

CONIFLOOR UPD:

Na predhodno brušeno betonsko podlago, če ni popolnoma gladka je potrebno nanesti še vmesni sloj za zapiranje por, se nanese osnovni predpremaz (primer) in osnovni sloj na osnovi poliuretana. Na vrhu pride brezbarven elastični poliuretanski lak (matiran) na vodni osnovi.

Skupna debelina sistema LPC: približno 2 - 3 mm

 

CONIFLOOR UPD +:

Uporaba dodatnega elastičnega (gumenega) sloja med osnovnim premazom in zgornjima slojema zagotavlja zelo elastičen učinek ter večjo udobnost. Gumeni sloj še dodatno zmanjšuje hrup pri uporabi in doda še večji toplotni učinek. Obvezen nanos vmesnega polnilnega sloja za zapiranje por v gumeni mati.

Skupna debelina sistema LPC +: približno 4 - 6 mm