VAROVALNE PODLAGE

Varovalne podlage so ena od najvarnejših podlag, uporabne so v vsakem vremenu, imajo ugodno ekonomsko razmerje med ceno in uporabnostjo, je izredno odporna na obrabo, vremenske razmere in vandalizem, je nezahtevna za vzdrževanje, je izredno vodopropustna, je odporna proti drsenju, razjedam, vdrtinam in ognju in je ekološko sprejemljiva.

V podjetju Flora Sport d.o.o. se že vrsto let ukvarjamo s polaganjem gumenih podlag, zato smo za potrebe otroških igrišč, športnih in rekreativnih površin razvili lastno blagovno znamko brezšivnih varovalnih podlag GUMAFLOR.
Varovalna oz. športna podlaga GAMAFLOR je lahko v naliti obliki (brezšivna) oz. v obliki gumenih plošč, gumi tlakovcev. Primerna je za prav vse notranje in zunanje terene, tako za polaganje na asfaltno, betonsko kot tudi peščeno podlago. Varovalne podlage GUMAFLOR so izjemno dobro vodoprepustne, tako da voda ob deževju hitro pronica skozi njo in se ne zadržuje na otroškem oz. športnem igrišču, površinah za rekreacijo. Gumaflor EPDM za notranje površine in na vrhu zaščitno plast, ki preprečuje vdor tekočine in umazanije v podlago.


GUMAFLOR EPDM

GUMAFLOR PEPDM

EPDM ZA NOTRANJE POVRŠINE

GUMENE PLOŠČE IN TLAKOVCI

2D LIKI

3D FORME

TRAVNATE PLOŠČE ECOSMART