IGRALA

Podjetje FLORA SPORT D.O.O. se ukvarja s prodajo, vgradnjo in vzdrževanjem otroških igral katere zastopamo v Sloveniji.

EIBE
Nemški proizvajalec Eibe nudi široko paleto izredno kvalitetnih otroških igral, ki so razvrščena po tematskih skupinah. Te se razlikujejo po namenu, tematikah, barvah, primernosti za določene starostne skupine otrok, ekonomičnosti in materialih. Narejena so tako, da spodbujajo otroke k igranju in gibanju na prostem. Vsa igrala Eibe imajo certifikat in so primerna za javna otroška igrišča (vrtci, šole, igrišča v parkih,…).

Igrišča z otroškimi igrali Eibe navdihujejo, zabavajo in izobražujejo, hkrati pa spodbujajo fizični in družbeni razvoj pri mladih. Naša igrišča nudijo idealno okolje za zabavo in hkrati za učenje. Edinstvene ideje in inovativni koncepti so merilo za igrala Eibe.

Snovalci igral Eibe so veliko časa posvetili tudi varnosti otrok pri igranju in razvili koncepte v skladu z zahtevnostjo varnostnega standarda EN 1176. Poleg tega so narejena po najsodobnejših proizvodnih procesih, ki igralno opremo delajo še bolj robustno in zanesljivo.

Otroška igrala Eibe so narejena v okolju prijaznem proizvodnem procesu iz ekološko trajnostnih materialov. Večina igral je v največji meri narejena iz naravnega lesa iglavcev, macesna, robinije ali evkaliptusta, ki nudijo dobro zaščito pred vremenskimi vplivi.

PERCUSSION PLAY
Zunanja glasbila proizvajalca Percussion Play so namenjena za postavitev in igranje na javnih površinah, otroških igriščih, v mestnih parkih, tematskih parkih za razvijanje senzoričnih lastnosti,... Vsa imajo certifikat EN 1176. Ponujajo možnost spoznavanja z glasbo in igranja vsepovsod. Glasbila so narejena iz trpežnih materialov in prilagojena za dolgotrajno uporabo v zunanjem okolju.