CONIPUR PRO CLAY

Šifra: CONIPUR PRO CLAY

PODLAGA ZA TENIŠKA IGRIŠČA

Conica
CONIPUR PRO CLAY je vremensko neobčutljiv sistem, kateri je izdelan iz osnovnega grobega sloja zdrobljene strešne, dvakrat žgane opeke, v granulaciji 2-8 mm kateri se doda posebno PU vezivo. Sistem je prekrit z vrhnjim finim peskom zdrobljene opeke, takoimenovane tenisit.
Površina se uporablja tako v notranjih, kot zunanjih površinah, ter zagotavlja odlično in konstantno igro preko celega leta.
Glavne lastnosti in prednosti te površine je absolutno zagotovljen nivo igralne površine s popolnim drsenjem in odbojem žogice. Ob tem športna podlaga CONIPUR PRO CLAY ne vpliva na sklepe in zmanjšuje poškodbe. Igra se lahko preko celega leta. Zaradi odlične propustnosti za vodo je mogoče igrati takoj po dežju.
Površina je zaščitena proti zmrzovanju in je zimsko odporna, zato je možno igranje na njej  tudi pozimi.
Stroškovno je podlaga učinkovita, saj zagotavlja večjo izkoriščenost in nižje stroške vzdrževanja.

CONIPUR PROCLAY za dvoranska teniška igrišča
Napredna tehnologija MST v površini COPIPUR PRO CLAY indoor doseže konstanten nivo vlage, katerega črpa iz zraka, kar pomeni, da se ne ustvarja prah in igrišča ni potrebno zalivati. Hkrati je MST okolju prijazen in brez vonja. Zrak v notranjosti dvorane ali šotora pa je bolj suh, brez vlage, ki ga je posledično tudi lažje in ceneje ogreti.

CONIPUR PRO CLAY ima certifikat ITF.
  • ITF (International Tennis Federation - Mednarodna teniškazveza)
Športni podi po sistemu CONIPUR PRO CLAY je uvrščen in ima certifikat pod ʺCATEGORY1 - SLOWʺ Mednarodne teniške zveze (ITF)
Izdelek: CONIPUR PRO CLAY
Vpišite ime!
Vnesite vaš naslov!
Vpišite elektronsko pošto!Neveljavna elektronska pošta!
Vnesite tel. številko !

Prosim strinjajte se z obdelavo osebnih podatkov za pripravo informativne ponudbe.

Napačna zaščitna koda!
Pošiljamo sporočilo...prosimo počakajte.
Loading...