CONIPAVE RA

Šifra: Conipave RA

KAMNITA PREPROGA

Conica
Podjetje CONICA ponuja za sprehajalne in kolesarske poti alternativo za asfalt in beton v obliki podlage CONIPAVE RA (kamnita preproga - stone carpet), ki je mešanica (dekorativnih naravnih) brušenih kamnov in veziva. To je optimalna podlaga za parke in sprehajalne poti na prostem, ki zaradi svoje trdnosti, obstojnosti in hkrati prožnosti prinaša manjšo obremenitev za sklepe ter tako zmanjšuje možnost dolgotrajnejših poškodb (obrab sklepov).


Prednost podlage iz kamenčkov CONIPAVE RA je vodoprepustnost (certifikat EN 14877), odpornost na zdrse (certifikat EN 13036-4) in dolgotrajna vzdržljivost, zato se lahko uporablja v vseh urbanih območjih za pešpoti, kolesarske poti, pločnike, kot tudi za parkirišča, poti na golf igriščih, v parkih in pod drevesi (prepustnost za vodo). Zaradi enostavne in hitre namestitve  je še posebej primerna za parke, saj se ne potrebuje velikih strojev, ki bi poškodovali zelene površine.

Podlage CONIPAVE RA za sprehajalne in kolesarske poti se lahko položi na vsako utrjeno podlago, tudi na asfalt ter beton. Od osnovne podlage pa je odvisna debelina, izbirate pa lahko med različnimi barvnimi kombinacijami.

Debelina podlage CONIPAVE RA:
  • na asfaltu ali betonu: 25 mm
  • utrjena podlaga iz peska: 35 mm
  • druge utrjene podlage: 50 mm (zemlja, travna ruša,...)

Izdelek: CONIPAVE RA
Vpišite ime!
Vnesite vaš naslov!
Vpišite elektronsko pošto!Neveljavna elektronska pošta!
Vnesite tel. številko !

Prosim strinjajte se z obdelavo osebnih podatkov za pripravo informativne ponudbe.

Napačna zaščitna koda!
Pošiljamo sporočilo...prosimo počakajte.
Loading...